Wat is een pluim cadeau doen?

Een pluim is een nieuw origineel cadeau concept waarbij je iemand een beleving cadeau doet. Is er bijvoorbeeld iemand jarig of is er een of andere jubileum die gevierd moet worden, dan is dit het ideale cadeau. Het is toch leuker om een beleving cadeau te doen dan een product te geven. Met een beleving creëer je echt een bepaald herinnering die iemand bij blijft. Een pluim is in principe een cadeaubon die je uit kunt geven voor bijvoorbeeld een dagje weg.

 

Een dagje naar de dierentuin

Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om iemand een pluim te geven die uitbesteed kan worden in de dierentuin. Al voor een bedrag van €15,- kun je meerdere dierentuinen bezoeken. Dit is natuurlijk een hartstikke leuke prijs en je geeft er iemand een hele dag cadeau mee. Dierentuinen waaruit je kan kiezen zijn onder andere: Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Safaripark Beekse Bergen en ARTIS.

 

Weekendje weg boeken

Ook is het mogelijk om een weekendje weg te boeken. Zo zijn er meerdere hotels bij pluimen aangesloten en kun je iemand een overnachting cadeau doen in een hotel of ander verblijf. Ook zijn er pluimen waaruit je kunt kiezen die korting geven op een bestemming naar keuze. Zo kan diegene aan wie je de pluim geeft zelf helemaal kiezen waar hij of zij naar toe wilt.

 

Hoe werkt pluimen?

Het werkt heel simpel. Je gaat naar www.pluimen.nl en kiest welke pluim je graag cadeau wilt doen. Ten eerste is het wel belangrijk dat je een cadeauwaarde bepaalt. Je zult dus eerst een bedrag moeten bepalen die je op de bon zet. Vervolgens kies je de pluim en reken je af. Zo simpel kan het zijn.