Waar moet de ideale beurslocatie aan voldoen?

Wat is de ideale beurslocatie? Dat is een vraag waar iedere organisator weer een ander antwoord op zal geven. De ideale locatie is namelijk verschillend voor ieder evenement, en is afhankelijk van de hoeveelheid verwachte bezoekers, het onderwerp van de beurs, enzovoorts. Eén ding is echter altijd van belang: een prettige locatie, met veel ervaring in het organiseren van evenementen, die met je meedenkt en je bijstaat op cruciale punten. Beurslocatie Orpheus voldoet aan al die wensen: op deze prachtige locatie heb je als organisator de vrijheid om je beurs vorm te geven op jouw manier.

Kies de zaal die bij jouw evenement past

Ben je op zoek naar een beurslocatie Apeldoorn, dan hoef je niet veel verder te zoeken. Orpheus kan namelijk ieder type beurs verzorgen: van kleine beurzen van 100 personen, tot grote evenementen van wel 2000 man. In de ruime, sfeervolle foyers kunnen de gasten op comfortabele wijze verblijven, en de theaterzalen zijn voorzien van alle technische snufjes om de beurs tot een groot succes te maken. Drie zalen en acht subzalen maken dit een erg flexibele locatie, die aan ieder evenement aangepast kan worden. Dat maakt Orpheus een unieke locatie, die je nergens anders in Nederland kunt vinden.

Waarom Orpheus?

Als beurslocatie is het centraal gelegen theater Orpheus in Apeldoorn erg geschikt. Niet alleen kun je de ruimte precies zo indelen als je wil – ook kun je gebruik maken van de expertise en ervaring op het gebied van evenementen. Technische ondersteuning, maar ook promotie, het verzorgen van drinken en zelfs hele lunches voor alle bezoekers: het zijn allemaal mogelijkheden. Met meer dan 2000 vierkante meter zaaloppervlak is dit een van de meest aantrekkelijke beurslocaties van het land. In overleg met Orpheus wordt je beurs dan ook gegarandeerd tot een succes gemaakt.