Veiligheid staat voorop bij G4S safety solutions

Voorkomen is beter dan genezen, en dat geldt ook voor het werken in bepaalde industriesectoren. Als je werkt met gevaarlijke stoffen bijvoorbeeld. Maar ook als je in de bouw werkt en dagelijks bezig bent op grote hoogtes. Als je gebruik maakt van de juiste veiligheidsoplossingen en beschermingsartikelen kun je de risico’s op ongelukken en gezondheidsschade sterk verkleinen. Het is tegenwoordig zelfs zo dat je voor sommige werkzaamheden verplicht bent om bepaalde bescherming te gebruiken. Als je werkt op een hoogte vanaf bijvoorbeeld 2,50 meter dien je gebruik te maken van een valbeveiliging. En als je werkt met gevaarlijke stoffen is de aanwezigheid van een gasdetectie apparaat een absolute must. Je kunt deze en nog veel meer artikelen vinden bij G4S Safety Solutions. Dit bedrijf biedt een uitgebreid assortiment van veiligheidsoplossingen voor diverse toepassingen. Zij weten ook alles over de bestaande regelgeving. Dus als je niet zeker weet of je bescherming nodig hebt, en zo ja welke, dan kunnen zij je er alles over vertellen. Zo loop je geen onnodig risico.

Je kunt kopen én huren

Niet iedereen heeft dagelijks te maken met een klus op grote hoogtes of met bepaalde chemische stoffen. Dan kan het behoorlijk duur zijn om een veiligheidsproduct aan te schaffen. Gelukkig kun je alle oplossingen van G4S Safety Solutions ook huren. Dan werk je net zo veilig maar ben je veel voordeliger uit.

Schakel een vakman in voor jou risicovolle klus

Heb je een klus die dringend moet gebeuren maar weet je niet zeker of je het overziet? Bij twijfel zeggen wij: niet doen. De kans dat je jezelf in gevaar brengt is sterk aanwezig. Schakel dan liever een vakman in van G4S Safety Solutions. Die heeft dagelijks te maken met risicovolle werkzaamheden en draait hier zijn hand niet voor om.