Lint laten bedrukken

Als je op zoek bent naar lint dat perfect bij de huisstijl van je bedrijf past is het mogelijk dat dit niet standaard te vinden is. Daarom kun je er ook voor kiezen. Op die manier wordt er maatwerk gemaakt dat goed bij je bedrijf past. 

Relatiegeschenken inpakken met lint

Je kunt lint laten maken met bijvoorbeeld het logo van je bedrijf erop of met een bepaalde tekst of slogan. Stel, je wilt relatiegeschenken uitdelen dan kun je deze inpakken en voorzien van een gepersonaliseerd lint. Op die manier weet de ontvanger van het relatiegeschenk meteen van wie het cadeautje afkomstig is maar maak je er ook reclame mee voor je bedrijf. 

Altijd maatwerk

Lint dat bedrukt wordt is altijd maatwerk. Als je van tevoren graag wilt weten wat het je gaat kosten vraag je het beste eerst een offerte aan zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan. 

Lint in diverse afmetingen

Bedrukt lint kan op de rol geleverd worden maar ook in bepaalde maten per los lintje. Dit betekent dat de lintjes allemaal even groot zijn en op een bepaalde lengte worden afgesneden. Om rafelen of scheuren te voorkomen worden de losse linten ook geseald. De linten kunnen op verschillende manieren geknipt worden, zowel recht, met een kartelrandje of schuin. Wat je kiest hangt geheel van je eigen smaak af. 

Lint in speciale kleuren

Het is daarnaast mogelijk lint te laten maken in de kleur(en) van je bedrijf. De kleur wordt bepaald met behulp van speciale kleurcodes zodat deze altijd juist is. 

Maak het compleet

Om je gepersonaliseerde lint helemaal compleet te maken kun je ook kiezen voor roosjes en strikjes die het geheel compleet maken. Zo maak je van een relatiegeschenk iets heel bijzonders en weten mensen dit vaak zeker te waarderen.