Laat de schade aan je auto goed repareren

Heb je schade aan je auto en ben je op zoek naar een garage Eindhoven? Kijk dan eens rond op internet voordat je naar de eerste de beste garage rijdt. In Eindhoven kun je voor schade aan je auto te laten herstellen goed terecht bij De Kade Autoschade.

Duur van de herstelwerkzaamheden

Als je auto schade heeft opgelopen wordt deze hersteld bij het garagebedrijf en indien nodig kan deze ook nog getaxeerd worden. Omdat de meeste mensen niet zonder eigen vervoer kunnen krijg je tijdens de duur van de reparatie ook een leenauto die vergelijkbaar is met de jouwe mee. Op het moment dat de auto wordt binnengebracht wordt de reparatie zo snel mogelijk ingepland zodat je deze weer binnen korte tijd terug hebt. Hoe lang het herstel duurt is afhankelijk van de opgelopen schade want de ene reparatie duurt nu eenmaal langer dan de andere.

Wat wordt er gedaan?

Als je auto eenmaal in de garage is wordt deze eerst gedemonteerd indien nodig. Daarna worden de nodige reparatiewerken gedaan en wordt de auto weer in elkaar gezet. Alvorens deze weer bij je thuis af te leveren wordt de auto ook gewassen. Zo heb je er zelf helemaal geen omkijken meer naar.

Snel en eenvoudig online schade melden

Schade aan je auto is natuurlijk nooit leuk maar het zijn gewoon dingen die gebeuren. Om het je wat makkelijker te maken kun je bij De Kade Autoschade de opgelopen schade direct online melden. Op de website klik je daarvoor op de knop Schade Melden en krijg je een aanmeldformulier te zien dat je kunt invullen. Je vult hierop je persoonlijke gegevens en die van de auto in en de aard van de schade. Daarna nemen zij contact met je op om een afspraak in te plannen.